Clippers 'Beklentilerini karşılayamadıktan sonra kızdı

Birumut

New member
Kawhi Leonard, sezona sağ diz yaralanma yönetimi ile uğraşmaya başladığından ve Paul George 76ers'a cıvatalanmış olduğu için, bu sezonki sezon öncesi NBA tahminlerine dayanarak bu sezon aşırı kazandıklarını söylemeyin.

Clippers'a, bu olaylara karşı oranlara rağmen 50-32 rekor ve Batı'da beşinci bir tohumla beklentileri aştıklarını söylemeyin.

Her zaman kendilerini farklı bir ışıkla görüyorlardı ve konferansın alt yarısında bitiren makasları işaret eden “dış gürültüyü” dinlemeyi reddetti.

Playoffların ilk turunda Denver Nuggets'a kaybederek Clippers, sezon için hedeflerine ulaşamadı.

Clippers teknik direktörü Tyronn Lue, takımın Cumartesi günü Oyun 7'deki 120-101 kaybından sonra, “Playoff'larda kaybettiğinizde ya da kaybetmeseniz de, bu zor” dedi. “Ve öyleyse, kendimi kötü hissediyorum. … Oyuncularımız kötü hissediyorlar. Dediğim gibi, düşündüğün tek şey bu oyun. Sezonu düşünmüyorsunuz. Sadece bu noktaya geldiğimizde daha iyi yapabileceğiniz şeyleri düşünüyorsunuz ve böyle dışarı çıkmak sinir bozucu.

Clippers, NBA'deki en iyi savunma takımlarından biri haline geldi ve takımları maç başına 108.2 puana (ligde beşinci en iyi) tutarken 109.4 (üçüncü en iyi) savunma derecesi yayınladı.

Ama George Gone ve Leonard ilk 34 maçı çıkarırken, Clippers olması gerekenden daha fazlasını başardı mı?

“Cehennem Naw. Cehennem Naw. Hiçbir şeyi aşırı kazanmadık,” dedi bu sezon takımın en iyi savunucusu Derrick Jones Jr. “1. günden itibaren inandık. Dış gürültü dış gürültüdür. Bunu umursamıyoruz. Kime inandığımıza inanıyoruz ve bunu yaptığımız ve daha da ileriye gidebildiğimiz. … Kısa düştük.”

Clippers'ın sözleşme altında 12 oyuncusu ve iki yönlü anlaşmalarda iki oyuncu var.

Denver Nuggets Center Nikola Jokic, Sol, Cumartesi günü Oyun 7 sırasında Clippers bekçi James Harden'e karşı savunuyor.

(David Zalubowski / Associated Press)

33 yaşındaki Leonard, sezon başına yaklaşık 50 milyon dolar ile temasında iki yıl kaldı. 37 normal sezon maçında ve yedi playoff maçında oynadı. Daha da önemlisi, Leonard offseason sağlıklı içine giriyor.

Leonard, “Bir eğitim kampı başlatabilmek ve sezona başlayabilmek için harika olurdu” dedi. “Oyundan kaynaklanan sağlıklı olduğum için mutluyum. Ama daha iyi bir sonuca sahip olmamızı diledim.”

Lue, “Onunla sağlıklı bir eğitim kampı başlatmak için sanırım bizim için harika olacak” dedi. “Bence erkekleri başarılı olabilecekleri ve çok fazla şey yapmak zorunda kalmadıkları ve sezona başlamak için en iyi oyuncunuza sahip olmak zorunda kalmadıklarını düşünüyorum, bence çok cesaret verici.”

James Harden, ortalama 22.8 puan ve 8.7 asist (NBA'de beşinci en iyi) olan çok iyi bir düzenli sezon geçirdi. Ancak felaketli bir Game 7 vardı – sadece yedi puan attı – ve nokta bekçisi için başka bir hayal kırıklığı olan düzensiz bir seriye sahipti.

36 milyon dolarlık bir oyuncu seçeneği var ve Clippers'a 29 Haziran'a kadar bir karar vermesi gerekiyor. Harden, seçerse bir uzantı için uygun değildir, ancak seçerse bir tane alabilir. Ağustos ayında 36 yaşına girdiği düşünüldüğünde, Harden'in ne yaptığını ve Clippers'ın ne yapmak istediklerini görmek ilginç olacak.

31 yaşındaki Norman Powell, en iyi kariyere döndü ve maç başına ortalama 21.8 puan aldı. Anlaşmasında bir yıl 20.4 milyon dolar kaldı ve muhtemelen bir uzatma arayacak.

IVICA ZUBAC, ligin en iyi merkezlerinden biri oldu. Puanlarda (16.8), ribauntlarda (12.6), asist (2.7) ve oynanan oyunlarda (80) kariyer zirveleri ortalaması aldı. Gelecek sezon üç yıllık 58.6 milyon dolarlık uzantısına başlıyor.

Zubac ve Powell, Clippers'ın normal sezonda bu kadar başarılı olmasının en büyük nedenlerinden ikisiydi.

Clippers, Kawhi Leonard'ın Game 7'deki Denver Nuggets'a karşı bir zaman aşımı sırasında tezgaha gider.

Clippers, Kawhi Leonard'ın Game 7'deki Denver Nuggets'a karşı bir zaman aşımı sırasında tezgaha gider.

(David Zalubowski / Associated Press)

“Bu doğal bir ilerlemeydi,” dedi Zubac. “Bu iyi bir normal sezondu, ama normal sezon için oynamıyoruz. Playofflar için oynuyoruz. Şampiyonluk için oynuyoruz. Bu yüzden ilk turda dışarı çıktık.”

Nicolas Batum'un ayrıca 4.9 milyon dolarlık bir oyuncu seçeneği var ve 29 Haziran'da karar vermek için bir son tarihe sahip. Ekibin konnektörü olarak bilinen 36 yaşındaki çocuğa geri dönmeyi planlayıp planlamadığı soruldu.

“Beni istiyorlarsa,” dedi Batum.

Jones, Kris Dunn, Bogdan Bogdanovic, Jordan Miller, Kobe Brown, Cam Christie ve Drew Eubanks gelecek sezon için sözleşme yapıyor.

Ben Simmons, Patty Mills ve Amir Coffey 30 Haziran'da serbest ajanlar olacak.

Clippers'ın birinci tur seçimi (29), ikinci tur bir seçime sahiptir ve bu offseason'u iyileştirmek için vergi dışı orta düzey istisnalarını kullanabilirler.

“Sanırım sezon boyunca iyi bir iş çıkardık,” dedi Leonard. “Sanırım birçok insanın bizi saydığını söyledin, ama buraya gelebildik. Ama bu asla amaç bu değil.”