Nuggets, Buzzer-Beating Dunk ile Oyun 4'te Clippers'ı yendi

Birumut

New member
Clippers'ın amacı, Denver Nuggets'a Oyun 4'te herhangi bir umut vermemekti ve süreçte yedi maçlık playoff serisinin tam kontrolünü ele geçirdi.

Bunların herhangi biri için, her iki takım da her iki tarafın da ikinci çeyrekte geç kaybettiği soğukkanlılığını korumak zorunda kaldı ve bu da altı oyuncudan teknik faullerin çağrılmasına neden oldu.

Clippers, dördüncü çeyrekte 22 puan düşmüş olsalar bile, Nikola Jokic tarafından Nikola Jokic tarafından kaçırılan üç işaretçiyle, Nuggets'a heyecan verici bir 101-99 galibiyeti vermek için zaman süresi dolduğunda duygularını kontrol altında tuttuklarında bile bir sakinlik buldular.

Yedi en iyisi 2-2 bağlıdır. Oyun 5 Salı gecesi Denver'da.

24 sayı ve dokuz ribaunt olan Kawhi Leonard, son saniyelik bir atışta kaybetmeyi söyledi. “Ama savaştığımız için mutluyum. Biz uzanmadık. Sanırım 20 [actually 22] Dördüncü çeyrekte. Dövüşmeye devam edebilir ve geri dönebilir. NBA. Harika, harika bir oyun yaptılar. ”

Clippers, Bogdan Bogdanovic'in saldırgan bir ribaunt aldıktan ve gol attıktan sonra 97-96 öne geçmek için 32-9 koşuya çıktı.

Clippers Center IVICA Zubac, Cumartesi günü Intuit Dome'da Oyun 4'ün ilk yarısında Nuggets Guard Jamal Murray tarafından düzenlenmeyi engelliyor.

(Allen J. Schaben / Haberler)

Ancak Jokic (36 sayı, 21 ribaunt, sekiz asist), skoru 58.6 saniye kaldı. Leonard bir atışını kaçırdıktan sonra, Jokic Nuggets'a 99-97 öne geçti.

James Harden (15 sayı, 11 asist) bir sürüşte kaçırdı, ancak Ivica Zubac (19 sayı, 12 ribaunt), 8.0 saniye kala skoru 99-99'da bağlamak için topu devirdi.

22 puanı olan Norman Powell, “Bu bir savaş” dedi. “Bir takım olarak bu her bir oyun için bir köpek dövüşü olacağına karar verdik. Kimse teslim edemeyecek, teslim etmek istemeyecek. Çok fazla irade. 20'den fazla düşüyor ve geri dönerek savaşmak ve kendimize oyunu kazanma şansı vermek için gereken oyunları yapmak.”

Jokic, kaçıran üç işaretçi vurdu, ancak Gordon onu bir oyun için batırdı Denver, kazandığını düşündü.

14 puanı olan Gordon, mahkemeden ayrılma kutlamaları hakkında “Oyunun bittiğini düşündüm” dedi. “Sadece mahkemeden çıkmaya çalışıyorum.”

Ancak Jokic, konuldu.

“ Heyecanı ve sonra yere inmek istemedim, ”dedi Jokic.“ Tıpkı sakin ol gibiydim. Yani, bu benim yaklaşımımdı. Dürüst olmak gerekirse ne olduğunu bilmiyordum. Yakın olduğunu düşündüm, ama gerçekten yakındı. ”

Yetkililer, oyunu gözden geçirmek için golcünün masasında toplandılar ve sonunda sepetin iyi olduğuna karar verdiler.

Hakem Zach Zarba, oyundan sonra bir havuz muhabirine verdiği demeçte, “Oyun yetkililerinden yerdeki karar iyi bir sepetti” dedi. “Daha sonra otomatik olarak tekrar merkezi yetkilisine gidiyor. Tekrar merkezi yetkilisi, iyi bir şekilde baktıktan sonra, kırmızı ışık sona erdiğinde topun Gordon'un elinden çıktığına dair açık ve kesin kanıtlar buldu. Bu yüzden iyi bir sepet yönetildi.”

Harden ve Powell, 6 metrelik 9 Gordon ile atlamaya çalışan iki gardiyan sepet altındaydı.

Koç Tyronn Lue, “Son beş yıldan bahsettiğimiz şeyler – saldırgan ribauntlar” dedi. “Saldırgan bir ribauntta dövülüyorsun. Ama Jokic bir Airball vurdu. Bunu gerçekten beklemiyordum. [Christian] Braun zeminin ortasını kesti ve James ve Norm, onunla kontrol etmeye çalışıyorlardı ve Gordon bir oyun cehennemi yaptı. ”

Ruckus, Braun'un ikinci çeyrekte 6.6 saniye kala sertleştikten sonra başladı ve çok fazla itmeye ve itmeye neden oldu.

Harden faul ile istisna aldı ve Braun'u itti, sonra Jokic geldi ve Harden'i itti ve ardından Gordon, Nuggets'ın ileri geri iten Harden'i itti. Zubac yakaladı ve Gordon'u çekti. Ancak Powell koştu ve Gordon ve Braun'u itti ve Kris Dunn koştu ve Gordon'u itti.

Yetkililer nihayet işleri yerine getirdi ve Harden, Powell ve Dunn, Gordon, Braun ve Jokic hakkında teknik fauller yayınladı.

“İstediğimiz bu,” dedi Powell. “Biz buyuz. Çalıştığınız şey, sıkı ve gergin playoff serisi. Dediğim gibi, hiçbir takım bir inç vermeye istekli değil. Hiçbir takım geri çekilmeye istekli değil. Yani, Chippy alacak. Savaşacağız. Beğenen adamlar var.”