Boban Marjanovic, Clippers taraftarlarına bedava tavuk vermek için serbest atışı kaçırdı

Birumut

New member
Kawhi Leonard yok.

Paul George yok.

James Harden yok.

Playoff durumlarına yardım etmenin ya da zarar vermenin hiçbir yolu yok.

Batı Konferansı play-off'larında zaten 4. sırada yer alan Clippers, Pazar günü Crypto.com Arena'da Houston Rockets'a karşı oynanan normal sezon finalinde yıldızlarına bir gün izin verdi.

Ancak eski bir Clipper, Los Angeles'taki taraftarlara dördüncü çeyrekte neşelendirecek bir şey verdi ve bu da Chick-fil-A'dan bedava sandviçlerdi.

Zaten sezon sonrası çekişmesinden elenen Rockets, popüler pivot Boban Marjanovic'in dördüncü çeyreğin bitimine 4 dakika 44 saniye kala bir çift serbest atış için çizgiye adım atmasıyla sekiz sayılık üstünlüğü elinde tuttu.

Marjanovic'in ilk denemesindeki ıskalaması seyircilerden alışılmadık derecede coşkulu bir tepki aldı ve 2,80 boyundaki oyuncu bunun nedenini anlamış görünüyordu. Clippers ve Chick-fil-A, dördüncü çeyrekte rakip oyuncunun arka arkaya serbest atışları kaçırması durumunda, arenadaki taraftarlara bedava tavuklu sandviç verilen bir “Tavuk Atışı Promosyonu” düzenliyor.

İyi kalpli bir ruha sahip olan Marjanoviç gülümsedi, başını salladı, birçok kez kendisini işaret etti ve kalabalığa “Seni yakaladım” sözlerini ağzından çıkarmış gibi göründü – ve görünüşe göre ikinci atışı da yaparak aç Clippers taraftarlarını sevindirdi. katılımda.

2017-19 yılları arasında Clippers'ta 56 maça çıkan Marjanovic, bu ıskalamanın ardından zafer kazanmış bir şekilde işaret parmağını yukarı doğru kaldırdı. Clippers'a göre, bu sezon yedinci kez taraftarlar, “Mor Chikin'i Ye” sloganını kullanan fast food firmasının promosyonu aracılığıyla taraftarlara bedava tavuk hediye etti.

Marjanoviç'in eğlenmek için sunduğu tek oyun bu olmayabilir. Bir dakikadan kısa bir süre sonra, diğer Rockets oyuncularını eğlendirecek şekilde, 6-2 Clippers guardı Xavier Moon'a karşı gizemli bir hava atışını kaybetti.

Sezonu 116-105 kazanarak 41-41'lik skorla tamamlayan Rockets'ta Marjanovic 13 sayı ve 8 ribauntla oynadı ve 2019-20'den bu yana ilk yenilgisiz serisini yaşadı.

Bu arada Clippers, Dallas Mavericks'e karşı play-off serisine dinlenmiş başlangıç oyuncuları (Leonard'ın diz sorunları nedeniyle son sekiz maçı kaçırdığı için durumu bilinmiyor) ve iyi beslenmiş taraftarlarla giriyor ve bu, tüm katılımcılar için harika bir gün oluyor.